BasicMicroUK - Forums

www.basicmicro.co.uk
It is currently Sun Apr 22, 2018 4:58 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 2:01 am 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Hi,
I installed the above version of the IDE and tried to look for sample code (as shown elsewhere in the main web site) under Libray.
I see three entries .., BasicMicro and Lynxmotion - but there is nothing under these.

I installed the full version.

Are these libraries to be loaded differently ? Are they gone ? There is reference to this sample code in the main web page here
http://www.basicmicro.com/Sample-Code_ep_72-1.html
Any help?
Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 6:07 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
Not sure why it didn't show up. I've got 2.0.0.15 installed and it has the libraries listed. What OS are you using? Did you install with Admin privledges? Did you uninstall the previous version and reinstall 2.0.0.15?

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 7:23 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
OS is Win XP sp 3. I uninstalled previous version - same version but I had used the custom previously instead of full so I thought the libraries were not included.
I installed as admin.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Wed Feb 15, 2012 5:59 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
So you reinstalled with all and the libraries still aren't showing? I just installed a fresh copy on a clean computer(Win 7 though) and they all show up.

Is anyone else with XP having this problem.

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Thu Feb 16, 2012 1:43 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Nathan! Thanks.
I also did the same - fresh install (nothing from before) on a different PC - Win XP SP 3. No libraries :(

The one thing I am doing is "RUN"ing directly from your download link. I am not downloading and then installing. I will try the later and let you know the results.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Thu Feb 16, 2012 2:39 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
gokul wrote:
Nathan! Thanks.
I also did the same - fresh install (nothing from before) on a different PC - Win XP SP 3. No libraries :(

The one thing I am doing is "RUN"ing directly from your download link. I am not downloading and then installing. I will try the later and let you know the results.

Thanks



OK I downloaded the package, saved it and then installed it.. no libraries still.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Thu Feb 16, 2012 9:30 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
Hmm. May be an XP only thing. I may have the library files set wrong in Install Shield. I'll check it when I get back to the office.

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Fri Feb 17, 2012 7:35 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Thank you! Looking forward.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 8:33 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Nathan, any updates ?
Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Fri Feb 24, 2012 6:36 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
SOrry, its been a very busy week. I'll try to get the new release up this wekend.

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 9:36 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Acidtech wrote:
SOrry, its been a very busy week. I'll try to get the new release up this wekend.


I am unable to make a decision to buy a Basic Atom processor as I can't see your libraries. I reported this problem on 2/13. It is 3/8 today.

Will this ever get fixed ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 2:02 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
I looked at our installer and the library files are OS independant, which means they are installed whatever the OS. I don't know why it isn't installing the library files for you. Is anyone else having this problem. We do not have an XP computer to test this on anymore and they installed correctly on Windows 7.

The only thing I can think of is some permissions problem. Right click the installer and click Run as Administrator when installing.

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 9:45 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Acidtech wrote:
I looked at our installer and the library files are OS independant, which means they are installed whatever the OS. I don't know why it isn't installing the library files for you. Is anyone else having this problem. We do not have an XP computer to test this on anymore and they installed correctly on Windows 7.

The only thing I can think of is some permissions problem. Right click the installer and click Run as Administrator when installing.



Sorry, I tried this. Uninstalled existing version and reinstalled with Run as Admin - no libraries.
Is there an older version that can be downloaded (prior to 2.0.0.15) ? That may work with XP.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 3:03 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Mar 01, 2001 7:00 pm
Posts: 1316
Location: Temecula, CA
I'll make 2.0.0.16 available tonight. I expect the problem was an Install Shield setting. I checked and the current setting is correct but I probably already fixed it when you first mentioned the problem but haven't been able to release 2.0.0.16 until now. Should be up late tonight.

_________________
Tech Support
Basic Micro - Robotic Technology Evolved


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Basic Micro Studio 2.0.0.15 Libray missing ?
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 5:05 pm 
Offline
Guru

Joined: Fri Feb 10, 2012 9:34 pm
Posts: 73
Thanks Nathan,
I tried downloading today but the exe says 2.0.0.15. I will wait and see if .16 will be available tomorrow.
Gopal


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO