BasicMicroUK - Forums

www.basicmicro.co.uk
It is currently Tue Oct 23, 2018 1:17 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem running studio on Windows 8.1
PostPosted: Wed Apr 30, 2014 4:10 am 
Offline
Master

Joined: Fri Nov 13, 2009 6:28 pm
Posts: 115
Location: Reno, Nevada
I just installed the studio on my win 8.1 computer and all seems to run ok except that I cannot build the program or program a nano.
I get the following messages on a build. The program was created and compiles and programs fine on my xp machine which has 2.0.0.16.
The win 8.1 machine is running 2.0.0.18. Is there a problem importing a program created with an older studio version into the 2.0.0.18
version?

Starting Compiler
Preparing Files
Error: Could not open output file
Errors detected

_________________
Harley


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problem running studio on Windows 8.1
PostPosted: Wed Apr 30, 2014 4:15 am 
Offline
Master

Joined: Fri Nov 13, 2009 6:28 pm
Posts: 115
Location: Reno, Nevada
Just found the problem - on Windows 8.1. I have to run the program as administrator in order to allow access to the program folder.

_________________
Harley


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

phpBB SEO